Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Október 04. 21:05, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC Facebook oldala

Gól nélküli döntetlent játszott a Perutz

Gól nélküli döntetlent játszott a Perutz

A pápai csapat az NB III 12. fordulójában tíz emberrel mentett pontot a Mosonmagyaróvár ellen.

Perutz FC – Credobus Mosonmagyaróvár 0-0

Perutz FC: Horváth B. – Böröczky, Császár, Koronczai, Nagy T. – Zsirai, Baldauf (’91 Iványi), Hanzl (’46 Irmes), Szilágyi (’72 Kalász) – Skriba, Szabó Zs. (’87 Benecz), vezetőedző: Lengyel Ferenc.
Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Jasarevic, Takács (’54 Balogh), Laki (’60 Szalka), Horváth, D’Urso, Illés, Bohner, Czingráber, Bokor, Nagy, vezetőedző: Varga László.

Lengyel Ferenc két helyen változtatott a múlt heti kezdőn – Zsirai és Baldauf került be – és mivel az MLSZ határozata alapján a csapatoknak újra öt cserére nyílik lehetősége egy mérkőzésen belül, a kispadon kilenc labdarúgó is bevetésre várt.

Két perc elteltével könnyen akár 2-0-ra is vezethetett volna a Perutz, ám előbb Skriba lőtt közelről a kapusba, majd Szabó Zsolt fejese volt pontatlan. A folytatásban kiegyenlítettebbé vált a játék, a Mosonmagyaróvár is veszélyeztetett, ám Horváth Brúnó kétszer is jól védett. A 25. percben Hanzl szabadrúgása kerülte el nem sokkal a jobb felsőt, majd Laki lövésénél kellett bravúrt bemutatnia hálóőrünknek. A 64. percben Skriba szögletét Koronczai pörgette a bal kapufára, öt perccel később tíz emberre fogyatkozott együttesünk, Skriba rúgta fel Jasarevicet, amiért megkapta második sárga lapját. A kiállítás után értelemszerűen még nagyobb nyomás alá került a hazai kapu, a hátralévő húsz percben hősiesen védekeztek a mieink, aminek egy pont lett a jutalma.

Lengyel Ferenc: Remekül kezdtük a mérkőzést, két nagy helyzetünk volt, az első félidő arról szólt, amit mi akartunk. Az ellenfélnek nem nagyon volt lehetősége, a kiállításig győzelemre játszottunk, utána viszont már nem volt igazi esélyünk a három pontra. Úgy ítélem meg, hogy ezzel a hozzáállással megint léptünk előre egyet, egységesek voltunk, küzdöttünk egymásért. Megyünk tovább, ha így játszunk, jövő héten idegenben nyerhetünk.

A Pápa október 10-én Székesfehérváron a MOL Fehérvár FC II. vendége lesz.

Fotó és tudósítás: Perutz FC Facebook oldala

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.