Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Június 18. 16:07, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A jövő héttől a Városházán is újra lehet személyesen intézni az ügyeket

A jövő héttől a Városházán is újra lehet személyesen intézni az ügyeket

Dr. Nagy Krisztina jegyző jelentette be, hogy a veszélyhelyzet lezárultával megszűnnek a járvány miatt bevezetett korlátozások a polgármesteri hivatalban.

A járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet idején csupán a jogszabályban kötelezően előírt, és nagyon indokolt esetekben biztosította a hivatal a személyes ügyintézés lehetőségét, egyéb esetekben alternatív módon történt az ügyek intézése. Dr. Nagy Krisztina elmondta, hogy ezzel kapcsolatban az elmúlt három hónapban nem érkezett panasz az ügyfelek részéről. A jegyző megköszönte a lakosság együttműködését és türelmét.

A veszélyhelyzet elmúltával, a június 22-ei héttől újra megnyílik a személyes ügyfélfogadás lehetősége a Városházán, a korábban kialakított rendben, tehát kedden és pénteken 8-12 óráig, szerdán pedig 8-12 óráig és 13-17 óráig.

Nagy Krisztina hozzátette, az online, és a telefonos ügyintézés lehetőségével sokan éltek az elmúlt hónapokban, és el is tudták ezeken a módokon intézni az ügyeiket. A jegyző biztatja a lakosságot, hogy a jövőben is használja ezeket a kényelmi szempontból talán előnyösebb ügyintézési lehetőségeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.