Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Július 17. 06:48, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Megrúgta az ügyeletes orvost

Megrúgta az ügyeletes orvost

Ittasan vezetett, majd a vérvétel során megrúgta az orvost egy 64 éves gutorföldi asszony. A rendőrök elfogták.

A pápai rendőrök 2018. július 12-én délután Pápán igazoltattak egy 64 éves gutorlföldi nőt, aki a rendőrök kiérkezése előtt egy személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés során felmerült a gyanúja annak, hogy a nő szeszesitalt fogyasztott, ezért vele szemben a járőrök alkoholtesztert alkalmaztak. A nő a mérőműszert több alkalommal sem tudta megfújni, így indokolttá vált előállítása az orvosi ügyeletre mintavétel céljából. A vérvétel során az asszony egy ízben megrúgta az orvost, továbbá a rendőri intézkedés során becsületsértő kifejezésekkel illette a rendőröket.
A 64 éves nő ellen járművezetés ittas állapotban vétség, becsületsértés vétség, valamint közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.